Invitaţii

Pentru a spori şansele de succes ale acţiunii este imperativ să culegem cât mai multe semnături! De aceea, vă rugăm să adăugaţi câteva adrese de email ale prietenilor dumneavoastră. MemorialRomanesc.org le va expedia câte o invitaţie pentru susţinerea iniţiativei prin semnarea documentului.

Adresele de email nu vor fi stocate sau folosite pentru nimic altceva. Exemplul de invitaţie îl vedeţi mai jos.

Mulţumim mult pentru suport!


Adrese de email:
(mesajul nu va fi expediat celor ce deja au semnat)

FROM: MemorialRomanesc.org

SUBJECT: MemorialRomanesc.org – invitatie pentru (sustinere) semnare!

Un vizitator al site-ului MemorialRomanesc.org a indicat adresa dumneavoastra de email in speranta ca veti gasi initiativa demna de atentie si sustinere.

MemorialRomanesc.org va invita sa semnati petitia catre guvernul si parlamentul Romaniei pentru ridicarea unui memorial de comemorare a genocidului celor cca 1 milion de romani, cazuti victime ale regimului sovietic. Pentru a citi textul complet al petitiei, precum si faptele istorice care descriu tragedia trecuta zeci de ani sub tacere, va rugam sa vizitati http://memorialromanesc.org

Va cerem scuze daca acest mesaj este nepotrivit. In acest caz, va rugam sa-l ignorati. Adresa dvstra de email n-a fost inregistrata in nici o lista si nu va vom mai expedia alte mesaje.

Cu respect si speranta,
MemorialRomanesc.org


Putem ierta, dar nu putem uita